Over Atelier Kunenborg

Mijn naam is Dirk Kunenborg, en ik maak toffe dingen. Van wat dan ook. Ik creëer graag van ieder materiaal, maar ik ben vooral met glas bezig. Ik ben altijd zoekende naar nieuwe mogelijkheden van het materiaal en van de techniek. Dat deed ik vroeger altijd al. Ik werk puur vanuit mijn interesse voor materiaal en techniek. Gewoon. Altijd op zoek om iets moois te maken. Waarbij je lekker met je handen bezig bent om iets concreet te maken. Iets wat je kunt zien, kunt aanraken en waar iedereen iets van kan vinden.

Glas in lood restauratie

Is het tijd voor een reparatie van uw glas in lood of wilt u een betere isolatiewaarde van uw ramen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Glas in lood decoratie

Door onze ruime mogelijkheid aan technieken kunnen we alles precies naar uw wens vervaardigen.

Passie voor techniek en design

Het is dat stukje artistieke verruiming van wat al bestaat. Om te kijken naar hoe iets beweegt of tot stand komt. Om met de driehoek tussen materiaal, techniek en de omgeving te spelen. Ook techniek uit andere disciplines. Daarbinnen zoek ik altijd naar hoe ik iets ‘eigen’ kan maken. Om het perspectief te veranderen. Ik blijf in beweging om mezelf te verruimen te verrijken en wil dat mijn uitingen dat ook doen voor mijn klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!